Despre noi

Biserica Penticostală Tabor Orșova a luat ființă în luna august a anului 2013. În această perioadă un grup de tineri din Riverside, CA, USA s-au implicat în lucrarea de misiune din orașul nostru.

2013

În urma acestei slujiri un grup de doisprezece persoane și-au dat viața în mâinile Domnului urmând astfel să se alcătuiască o adunare.

2014

Biserica Penticostală Tabor Orșova a primit autorizația oficială din partea Cultului Creștin Penticostal, biserica lui Dumnezeu apostolică din România.

2015

Din anul 2015 a luat ființă primul grup de slujitori începând astfel lucrarea. Până în prezent această lucrare a adus un număr de 110 suflete la pocăință.

Grupul Tabor

rugaciune Tabor Orșova

Viziunea bisericii Tabor Orșova

Viziunea este abilitatea de a vedea oportunitățile oferite de împrejurările specifice în care te afli.

Multi oameni se gândesc la viziune ca fiind abilitatea de a vedea în viitor lucrarea, însă în lumea de astăzi care se schimbă așa de repede, social, economic,cultural, spiritual, viziunea este implicit abilitatea de a evalua permanent și corect schimbările curente și de a profita de ele. Viziunea înseamnă a fi atent la oportunitățile care se ivesc.

vitraliu

Obiectivul nostru

Obiectivul nostru se limitează la atragerea la Hristos a oamenilor care, dintr-un motiv sau altul, nu frecventau nici o alta biserică.

Nu am încurajat niciodată transferul altor credincioși la biserica noastră, nu vrem o creștere prin transfer.

Oriunde te călăuzește, Dumnezeu îți poartă de grijă. Indiferent ce ne cheamă să facem, El ne împuternicește și ne echipează pentru lucrarea respectivă. Dumnezeu este credincios, El își ține promisiunile.

Provocarea

Pe de-o parte suntem obligați să rămânem credincioți Cuvântului neschimbător a lui Dumnezeu, pe de altă parte trebuie să slujim într-o lume aflată într-o continuă schimbare. Isus nu și-a coborât niciodată standardele, însă a început de la nivelul la care se aflau oamenii.

Încercăm să stabilim o legătură între biserică și cultura de astăzi, fără a compromite și a dilua mesajul și fără a pierde semnificația punerii deoparte pentru Dumnezeu. Isus ne-a chemat sa ne asumăm responsabilitățile și prețul pe care trebuie să-l plătească cei care doresc să-L accepte ca Domn și Mântuitor al vieții lor. El a fost contemporan cu cei din lumea Lui fără a-și compromite adevărul și trăirea. Dacă bisericile mai vechi tind sa fie unite de reguli și ritualuri, biserica noastră este unită printr-un sentiment al scopului și al misiunii care respectă Marea Trimitere (Matei 28 : 19-20).

Pastorul, liderii bisericii, adunarea au căzut de acord asupra motivației pentru care exista biserica noastră : scopul bisericii Tabor este de a câștiga lumea pentru Hristos.