Seminarul teologic penticostal

Seminarul Teologic Penticostal – Orșova

Seminarul Teologic Penticostal Tabor  Orsova , formează slujitori bisericești  în vederea extinderii Împarației lui Dumnezeu, bazându-se pe învăţătura Sfintelor Scripturi în colaborare cu Seminarul Fire School din Chicago, Regionala cultului penticostal Oltenia Argeș și cu bisericile locale.

OBIECTIVELE PROPUSE A FI REALIZATE IN CADRUL SEMINARULUI TEOLOGIC PENTICOSTAL – ORSOVA

  1. Echiparea unor lucrători cu viziune misionară, care să lucreze și motiveze Bisericile locale din România pentru misiune internă şi externă.
  2. Echiparea unor misionari transculturali care să lucreze în grupurile etnice mai puţin evanghelizate din România.
  3. Echiparea unor plantatori de Biserici pentru localităţile fără Biserici neo-protestante din România.

Despre Seminar

Seminarul Teologic Penticostal Tabor- Orsova  isi desfasoara activitatea  in stransa colaborare cu Regionala cultului penticostal Oltenia Argeș si cu Seminarul Fire School din Chicago si este dedicat slujirii Domnului Isus Hristos şi cauzei Împărăţiei lui Dumnezeu prin instruirea fratilor care au chemarea din partea Duhului Sfant de a raspandi Vestea Buna .

Seminarul Teologic Penticostal Tabor  Orsova  urmăreşte echiparea celor chemaţi în lucrarea Evangheliei în a deprinde abilitatea de a sluji si predica şi de a răspunde nevoilor oamenilor in Biserica loacala cat și in comunitatea din care provin. Totodată, Seminarul îşi propune să imprime studenţilor o pasiune misionară pentru Împărăţia lui Hristos şi disponibilitate pentru slujirea semenilor în dragoste.

Instituţia promovează o teologie biblică, relevantă pentru societatea contemporană. Totodată, Seminarul încurajează cercetarea, atât în domeniul teologiei, cât şi în alte domenii de graniţă cu teologia (antropologie, filosofie, istorie, psihologie, sociologie şi altele), urmărind, ca finalitate, trăirea creştină autentică, demonstrată prin slujirea în dragoste a semenilor.

Ce promovăm?

Seminarul Teologic Penticostal Tabor din Orșova  promovează o relaţie strânsă de parteneriat cu bisericile locale şi cu Seminarul Fire School din Chicago în vederea pregătirii de slujitori bisericești și în vederea extinderii Împărației lui Dumnezeu, bazându-se pe învăţătura Sfintelor Scripturi .

Seminarul este preocupat de performanta calitativă a procesului de predare și învățare , printr-o preocupare continuă asupra activităţilor spirituale, didactice, printr-un efort de cercetare Biblică susţinut, prin unitatea cadrelor didactice şi a studentilor în găsirea soluţiilor Biblice .

Echipa Seminarului Teologic Penticostal Tabor Orșova optează pentru responsabilitate, transparenţă şi eficienţă, iar în acest sens susţine apropierea de standardele Seminarului Fire School din Chicago la care este afiliat. Scopul este ca transmiterea cunoștințelor teologice, precum şi punerea în practică a cunoştinţelor, să fie realizate la un nivel calitativ cât mai înalt. Responsabilitatea celor care predau și a celor care vor învăța și vor pune in practica aceste cunostinte teologice, pe câmpul Evangheliei, să fie o dovadă a maturității spirituale și a călăuzirii Duhului Sfânt. (2 Corinteni 3:4-6)

Se continuă o formare în domeniul competenţelor de comunicare. Se caută relevanţa si eficienta  învăţării, predării şi predicării creştine , cu scopul de a implini Marea Trimitere a Domnului Isus Cristos : Matei 28 :18-20

Taxa

Taxa este de 25 EUR / trimestru

Program

9 Septembrie – inaugurare seminar

15.09 2018 – prima zi de curs / ora 10-15

29.09 2018 /ora 10-15

13.10 2018 / ora 10-15

29.10 2018 / ora 10-15

10.11.2018 / ora 10-15

24.11.2018 / ora 10-15

08.12.2018 – examene / ora 10-15

Ia legătura

Daca doresti sa te alaturi Seminarului Teologic „Tabor” Orsova poti trimite adresa ta de e-mail la bisericapenticostalatabor@gmail.com iar noi iti vom trimite toate detaliile necesare pentru inscriere (Pret, formularul de inscriere, informatii suplimentare).
Daca ai intrebari ne poti contacta la numerele de telefon: 0775535819 – Joshua Toplean | Director
0755996161 – David Urs | Secretar

[wpdm_package id=’2018′]